Een nieuwe locatie en een nieuwe aanpak voor pijnlijke voeten

Vermoeidheid&PijnCentrum in De Bilt

Per 1 oktober 2016 gaat het Vermoeidheid&PijnCentrum op de Groenekanseweg 70 in De Bilt van start. Dit centrum is bedoeld als een laagdrempelig multidisciplinair behandelcentrum zonder wachtlijsten met als specialismen Interne Geneeskunde en Anesthesiologie, voor zowel mensen met vermoeidheid als mensen met hinderlijke pijnklachten. Ik zal daar mijn praktijk voortzetten en hoop dat onze multidisciplinaire kennis en meer dan 30 jaar ervaring in de pijnbestrijding het verschil voor de pijnpatiënt kan maken. We willen hen in een prettige omgeving snel en kundig van hun klachten af helpen.

Speciaal voor mensen met pijnlijke voeten zijn we op zoek naar een andere en betere aanpak. In de afgelopen jaren heb ik veel mensen met pijnlijke voeten gezien, zowel voor diagnose als voor behandeling. Opvallend is de enorme invloed die deze klacht op mensen kan hebben. Vaak voelen mensen zich onbegrepen en niet serieus genomen door onduidelijke diagnoses en het ontbreken van adequate behandelingen. Daarnaast zijn er vaak ook samengaande klachten, zoals beperkte loopafstand en dus ook een beperkt sociaal leven, overgewicht, spanningen op werk en thuis, slaapstoornissen, en vermoeidheid. Al deze klachten horen besproken te worden en in de behandeling van mensen met pijnlijke voeten meegenomen te worden.

Waar zijn we mee bezig:

  • De diagnose en behandelingen van pijnlijke voeten willen we verder ontwikkelen, samen met de afdeling orthopedie en afdeling podologie van de Bergmankliniek, maar ook met het specialisme Neurologie voor het beter opsporen van zenuwschade.
  • Een beperkte loopafstand: we hebben specifieke behandelingen die naast pijnverlichting ook uw loopafstand kunnen verbeteren.
  • Overgewicht en/of vermoeidheid: de interniste, de dietiste, en het multidisciplinair team in ons centrum kan u helpen.
  • Omgaan met je belemmeringen is de expertise van ons multidisciplinair team.

In ons centrum zijn er ervaren fysio-, oefen-, ergotherapeuten, psychologen, verpleegkundigen, internisten en diëtisten die patiënten helpen bij het bestrijden van pijn en vermoeidheid, en advies geven voor beter bewegen, beter slapen, betere stemming, minder lichaamsgewicht, en meer energie.

We hopen dat met deze aanpak mensen met pijnlijke voeten zich beter begrepen voelen, een duidelijker beeld van de oorzaak van hun klachten krijgen, maar vooral dat ze van al hun klachten en belemmeringen afkomen.

Ons adres is:

Vermoeidheid&PijnCentrum
Groenekanseweg 70
3732 AG De Bilt

Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 16.00. Bel naar 0320-267768

Fax: 0320-267765
Email: info@vermoeidheid&pijncentrum.nl
www.vermoeidheid&pijncentrum.nl

Verwijzing

Voor een verwijzing volstaat een verwijsbrief. Voor het maken van een afspraak kan de patiënt zelf bellen met de polikliniek Pijnbestrijding op werkdagen tussen 9.00 en 16.00 uur met het telefoonnummer 0320-267768. We zijn een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) en al onze behandelingen en onderzoeken worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Deel deze pagina