Hielpijn is niet fijn

Veel mensen hebben hielpijn en zoeken een oplossing. In de vier Hielpijncentra van Podozorg kunnen wij u helpen. Wij onderzoeken uw voeten van buiten en met echografie van binnen. Wij zoeken naar de oorzaak van uw hielpijn en geven wij u de juiste behandeling.

Elke stap is er een

U zet veel stappen per dag en bij elke stap komt u neer op de hiel. Geen wonder dat de hiel wel eens protesteert en pijn geeft. De pijn kan komen door pees-, zenuw-, peesplaat-, vetpolster- of botafwijking. Maar pijn is niet fijn en hoort er niet bij.

Hielspoor

Als oorzaak wordt hielpijn ook wel aangegeven als een ‘hielspoor’ (medische term Fasciitis Plantaris). Er zijn echter meer dan 35 oorzaken voor hielpijn. En gelukkig zijn er goede maatregelen om de pijn te behandelen als de oorzaak in beeld is. Denk hierbij aan oefeningen, steunzolen of goed ondersteunende schoenen. Welke oplossing het meest succesvol is weten we in het Hielpijncentrum.

Echografie

U kent echografie van een ongeboren kindje echo in mama’s buik. Maar echografie is ook goed in te zetten bij voetproblemen. In het Hielpijncentrum sporen we de oorzaak op met echografie en stellen het meest effectieve behandelplan vast.

Uw en ons succes

De hielpijnspecialist werkt nauw samen in een netwerk met aanvullende, gespecialiseerde zorgverleners en onderhoud contact met uw huisarts. De hielpijnspecialist is en blijft uw aanspreekpunt.

Bij het Hielpijncentrum kunt u uitgaan van:

  • Korte wachttijden
  • Professionele onderzoekapparatuur
  • Samenwerking aanvullende zorgverleners
  • Effectief opsporen en behandelen met juiste therapie
  • Vergoed door zorgverzekeraar, in de aanvullende verzekering
  • Ervaren, hoog opgeleide voetspecialisten met specialisatie hielpijn

Maak een afspraak

Heeft u last van hielpijn? Onze specialisten helpen u graag verder! Klik op de onderstaande knop en maak een afspraak bij het Hielpijncentrum. Wij nodigen u graag uit voor een intakegesprek bij één van onze vestigingen.

Maak een afspraak

Deel deze pagina